YUTEMPO

 

Hitachi ilma-vesilämpöpumput

Yutempo käyttövesikoneHitachi Yutaki

Yutempo käyttöveden split-järjestelmä:
Täydentämällä nykyinen lämmitysjärjestelmä Yutempolla osa lämmityskustannuksista pienenee. Järjestelmään kuuluu singlesplit l ulkoyksikkö ja säiliön muotoinen sisäyksikkö. Ulkoyksikkö on varustettu DC-invertterikompressorilla ja se mahdollistaa käyttöveden lämmittämisen 65°C:een saakka(sähkölämmityksen ollessa päällä).

Järjestelmä toimii ympäristönlämpötilan ollessa -15°:n ja +37°:n välillä.Säiliö on varustettu lisä-sähkölämmittimellä joka voidaan kytkeä päälle tarvittaessa. Eri toimintojen asetukset ovat suoraan säiliössä,ja niiden käyttö on intuitiivista. Legionellabakteerien poistotoiminto lämmittää automaattisesti koko vesisäiliön veden enimmäislämpötilaan 65°. Tämä suojaus voidaan myös käynnistää käsin tai poistaa käytöstä tarvittaessa.

Ulkoyksikkö: Talvisaikaan ulkoyksikkö ottaa ulkoilmaa sisäänsä ja siirtää sen Yutempoon kylmäainepiirien kautta. Kylmäainepiiri voidaan hetkeksipoistaa käytöstä jään poistamiseksi ulkoyksiköstä talvella tarpeenmukaan.

Teräksinen Yutempo-vesisäiliö: Yutempo-vesisäiliö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja siihen mahtuu enintään 270 litraa käyttövettä. Säiliön sisällä oleva lämmönvaihdin on kaksoisseinämän suojaama, ja se ehkäisee käyttöveden pilaantumisen vuototapauksissa.

Yutempon liitäntämahdollisuudet: Keittiön kuumavesiliitäntäKylpyhuoneen kuumavesiliitäntä12I/V-lämpöpumput14