MITSUBISHI

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi. Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti asuntojen, toimitilojen ja kesäasuntojen energiataloudelliseen lämmitykseen. Oikein mitoitettuna se maksaa itsensä takaisin noin kolmen vuoden kuluessa.

Ilmalämpöpumppu toimii kuten jääkaappi. Laitteen sisältämän kylmäaineen avulla ulkoilman lämpöenergia siirtyy sisälle ja jäähdytyksessä päinvastoin sisältä ulos. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa.

Ilmalämpöpumppu suodattaa tehokkaasti myös huoneilmasta huonepölyä, siitepölyä ja muita hengitysoireita aiheuttavia epäpuhtauksia.

Sähkö- ja öljylämmitystaloissa lämmityskustannukset vähenevät ilmalämpöpumpun avulla jopa 30-50%.

Uudet Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput tuottavat lämmitykseen radikaalisti lisää tehoa ja kustannussäästöjä. Merkittävät säästöt lämmityskuluissa saavutetaan laitteen suurentuneen sisäyksikön avulla, joka mahdollistaa suuremman lämmönluovutuspinnan lämmönvaihtimella. Myös kompressorista on otettu 8% lisätehoa.

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FH 25/35

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-SF 25/35/50

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-EF 25/35