SMART COMFORT JA EXCLUSIVE

 

Samsung esittelee seuraavan sukupolven ilmalämpöpumput, jotka on kehitetty erityisesti pohjoismaista ilmastoa ajatellen. Samsung Smart -lämpöpumput ovat älykkäämpiä, tehokkaampia ja luotettavampia kuin koskaan. Perinteiset ilmalämpöpumput ovat enää vain kaukainen muisto. Samsung tuo nyt markkinoille kaksi täysin uutta ilmalämpöpumppua, Smart Exclusiven ja Smart Comfortin.
Wi-fi-hallintaisissa ilmalämpöpumpuissa on uraauurtava kolmiomainen muotoilu.
Aivan kuten edeltäjissään Samsung Smartissa, Smart Exclusivessa ja Smart Comfortissa on sisäänrakennettu Wi-fi vakiona. Lataamalla sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin voit helposti ohjailla lämpöpumpun toimintaa riippumatta siitä, missä olet. Sisäänrakennetun Wi-fin ansiosta koti on kylmällä talvella mahdollista lämmittää ennen kotiin tuloa. Kesähelteillä on taas mukava saapua valmiiksi viilennettyyn kotiin. Smart Exclusiven ja Smart Comfortin energiankulutusta on mahdollista seurata sovelluksen kautta. Lisäksi sovellus ilmoittaa, kun on aika puhdistaa suodatin. Ilmanvaihto ei voisi enää olla yksinkertaisempaa.
Smart Exclusivesta löytyy myös uusi ilman epäpuhtauksia neutraloiva ominaisuus. Ionisaation avulla se puhdistaa bakteerit ilmasta tehokkaammin kuin tavallinen ilmalämpöpumppu.
Kauko-ohjattavaa mukavuutta